تبلیغات در دادخواه وکالت

عمده وظایف وکیل خانواده کدامند؟

تبلیغات در دادخواه وکالت

وکلای دادگستری بعد از دریافت پروانه وکالت امکان فعالیت در حوزه های مختلف مانند حقوقی، کیفری، خانوادگی و … را دارند؛ اما در این میان هستند وکلایی که روی یک حوزه متخصص می شوند. یکی از مهم ترین شاخه های دعاوی حقوقی، بدون شک مربوط به حوزه خانواده می شود. از همین رو تصمیم داریم در این مقاله در رابطه با عمده وظایف وکیل خانواده صحبت کنیم تا بتوانید با درنظر گرفتن این وظایف بهترین انتخاب را داشته باشید.

وکیل خانواده کیست؟

گاهی اوقات در روابط خانوادگی مسائل و مشکلاتی پیش می آید که امکان حل و برطرف کردن آن بین خود اعضای خانواده وجود ندارد، از همین رو در چنین مواقعی باید از یک شخص مجرب کمک گرفت. وکیل خانواده در حقیقت همان فردی است که به آن نیاز دارید، چراکه یک وکیل خانواده اطلاعات کاملی در رابطه با امور خانوادگی کسب می کند و به تبحر لازم در این زمینه می رسد. از عمده وظایف وکیل خانواده می توان به رسیدگی به موضوعاتی چون طلاق، مهریه، نفقه، حضانت، نفقه زوجه و اجرت المثل ایام زوجیت،  و … اشاره کرد.

عمده وظایف وکیل خانواده

تنوع دعاوی خانوادگی زیاد است و خیلی از افراد فکر می کنند که می توانند در جلسات مربوط به دادگاه خودشان از حقشان دفاع کنند، اما زمانی که در جلسات حاضر می شوند و در محضر قاضی قرار می گیرند، متوجه خواهند شد که شرایط سخت تر است و امکان ضرر و زیان نیز وجود دارد. وکیل خانواده به دلیل تحصیلات و تجربیاتی که دارد، می تواند در چنین موقعیت هایی بهترین عملکرد را از خود نشان دهد و روند پرونده را به سمت موفقیت موکل خود ببرد. حال ما در ادامه به بررسی عمده وظایف وکیل خانواده و پرونده های پرتکرار می پردازیم تا با شرایط آشنا شوید و در صورت نیاز از وکیل کمک بگیرید.

  • حل پرونده های مربوط به طلاق توافقی

طلاق توافقی یکی از پرتکرارترین دعاوی خانواده ها به شمار می آید و منظور از این نوع طلاق این است که زوجین در تمامی مسائل مالی و غیر مالی اعم از مهریه، نفقه، حضانت فرزند، جهیزیه، اجرت المثل و … با یکدیگر به توافق می رسند تا بتوانند مراحل طلاق را با سهولت بیشتر پشت سر بگذارند. حال گاهی اوقات زوجین برای انجام کارهای مربوط به این سبک طلاق اطلاعات لازم را ندارند و نمی دانند که باید چه کاری انجام دهند. وکیل خانواده فردی است که در چنین مواقعی می توان از آن کمک گرفت. دقت داشته باشید که توافقات اشخاص در طلاق توافقی اهمیت بسیار زیادی دارد و اگر زوجین نتوانند بر سر تمام مسائل با یکدیگر به توافق برسند روند طلاق آن ها به مشکل برخواهد خورد.

عمده وظایف وکیل خانواده

  • حل پرونده های مربوط به مطالبه مهریه

از دیگر عمده وظایف وکیل خانواده می توان به کمک در مطالبه مهریه اشاره کرد. همانطورکه می دانید، در خیلی از پرونده ها زوجه مهریه خود را درخواست کرده، اما زوج به دلایل مختلفی از پرداخت مهریه طفره رفته است. به طور کلی مراحلی که یک زن باید برای مطالبه مهریه طی کند به این صورت است که باید در مرحله اول به همان دفتر ازدواجی که عقد در آنجا به صورت رسمی ثبت شده مراجعه کند و خواستار صدور اجراییه شود. پس از آنکه اجراییه صادر شد، زن باید به اداره اجرای پنجم مهریه که همان اداره ثبت اسناد و املاک است مراجعه کند و اقدامات لازم برای ممنوع الخروجی شوهر را انجام دهد و درخواست توقیف مال او را نیز بدهد. مسلما اگر شما اطلاعات لازم در رابطه با این موضوعات را نداشته باشید، نمی توانید نتیجه ی مطلوبی در نهایت مشاهده کنید.

  • حل پرونده های مربوط به حضانت فرزند

یکی از موضوعاتی که زمان طلاق مطرح می شود و بحث های بسیاری را با خود به همراه دارد، بحث حضانت فرزند است؛ از همین رو یکی دیگر از عمده وظایف وکیل خانواده را می توان مربوط به دعاوی حضانت فرزند درنظر گرفت. اما به طور کلی و طبق قانون حضانت فرزندان چه دختر و چه پسر تا 7 سالگی با مادر و بعد از آن با پدر خواهد بود. البته دختران تا 9 سالگی و پسران تا 15 سالگی با پدر هستند و بعد از آن باید خودشان تصمیم بگیرند که با پدر یا مادر خود زندگی کنند.

  • دفاع از موکل و پیگیری مداوم پرونده

یک وکیل خانواده موظف است که هر پرونده ای در اختیارش قرار می گیرد را به خوبی مطالعه کند و در جلسات دادگاه به دادخواهی از موکل خود بپردازد. همچنین وکیل باید دائما در حال پیگیری شرایط پرونده باشد و آخرین اخبار را در اختیار موکل قرار دهد تا صحبت های لازم در جهت موفقیت پرونده انجام شود.

عمده وظایف وکیل خانواده

چگونه بهترین وکیل خانواده را انتخاب کنیم؟

تا به اینجا در رابطه با عمده وظایف وکیل خانواده صحبت کردیم، حال شاید برای شما سوال پیش آید که چگونه یک وکیل متخصص خوب انتخاب کنیم تا در پرونده‌های دعاوی خانوادگی به ما کمک کنند؟ فراموش نکنید که هر وکیلی نمی تواند به موفقیت پرونده شما کمک کند و شما باید از یک وکیل خبره و حرفه ای کمک بگیرید.

حال برای آنکه بتوانید بهترین وکیل خانواده را انتخاب کنید، چند راه پیش روی شما قرار دارد. اولین راه این است که از اطرافیان خود پرس و جو کنید تا اگر آن ها وکیل خوبی را که قبلا با آن کار کرده اند می شناسند به شما معرفی کنند. جستجو در اینترنت نیز راه دیگری است که می توان از طریق آن وکلای خوب را شناسایی کرد. توصیه می شود وکیل را از شهر خود انتخاب کنید تا در صورت نیاز جلسات حضوری با یکدیگر برگزار کنید و شرایط را موردبررسی قرار دهید. موسسات حقوقی و دفاتر وکالت نیز می توانند به شما وکیل خوب و حرفه ای معرفی کنند تا با کمک آن ها در پرونده ای که می خواهید موفق شوید.

کلام آخر

وکیل خانواده در حقیقت به شخصی گفته می شود که تحصیلات خود را انحصارا در حوزه خانواده انجام داده است و با صفر تا صد مسائل مربوط به خانواده آشنایی دارد. ما در این مقاله به معرفی عمده وظایف وکیل خانواده پرداختیم تا متوجه شوید که می توانید در چه زمینه هایی از وکیل خانواده کمک بگیرید و احتمال پیروزی در یک پرونده را افزایش دهید!

4.9/5 - (7 امتیاز)

مهدیه خوشرویی

مهدیه هستم؛ از سال 1398 فعالیت خودمو در نویسندگی شروع کردم و تا به امروز با خواندن و نوشتن مقالات مختلف در حال کسب اطلاعات جدید هستم و امیدوارم بتوانم مطالبی که به دنبال آن هستید را با بهترین کیفیت در اختیارتان قرار دهم 💗

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا