تبلیغات در دادخواه وکالت

نحوه شکایت از فروشندگان گوشی ⚖️【آپدیت آخر】

تبلیغات در دادخواه وکالت

فروش گوشی ممکن است به صورت آنلاین یا حضوری صورت بگیرد. در هر صورت با توجه نوع فروش نحوه شکایت از فروشندگان گوشی متفاوت خواهد بود. قوانین اتحادیه موبایل در روند پیگیری شکایت باید اجرا شوند. صنف های مختلفی وجود دارند که تحت نظارت اتحادیه نسبت به فروش محصولات فعالیت می کنند. یکی از این اصناف فروشندگان گوشی یا همان موبایل فروشی است که ممکن است در فروش دچار تخلف شوند.

نحوه شکایت از فروشندگان گوشی به چه صورت است؟

هنگامی که یک گوشی موبایل خریداری از موبایل فروشی خریداری می شود؛ این امکان وجود دارد که دارای مشکلات متعددی باشد. به عنوان مثال گوشی گران تر از مبلغ مصوب به مشتری عرضه شود. همچنین ممکن است موبایل مورد نظرکارکرده و تقلبی باشد یا در رجیستر دچار مشکل شود. در هر صورت به منظور شکایت از فروشندگان گوشی باید در ابتدا شکواییه در این خصوص تنظیم شود. مجازات خرید و فروش گوشی سرقتی در مقاله ای جداگانه مورد بررسی قرار گرفته است.

همانطور که می دانید در صورتی که شکواییه بر اساس مشکل به صورت اصولی تنظیم نشود، از طرف مراجع قضایی رد می شود! به همین دلیل در این حوزه بهتر است با بهترین وکیل رشت مشورت کنید. شکایت از موبایل فروشی به روش های مختلفی امکان پذیر است. مراجع صالح مختلفی برای رسیدگی به شکایات در این خصوص فعالیت دارند. شما می توانید شکایت خود را از طریق مراجع صالحی مانند اتحادیه، سازمان تعزیرات حکومتی و مراجع قضایی دنبال کنید.

نحوه شکایت از فروشندگان گوشی به چه صورت است؟

1. شکایت از فروشنده گوشی از طریق اتحادیه

اتحادیه صنف دستگاه های مخابراتی می تواند یکی از مراجع صالح به منظور پیگیری شکایت از فروشندگان گوشی باشد. اتحادیه وظیفه دارد که در راستای بررسی شکایات مردمی در حوزه موبایل خدمات مختلفی ارائه دهد. شکایت از این طریق باید در اسرع وقت بررسی شوند. فرقی ندارد که مشتری به چه علت اقدام به طرح شکایت در این رابطه گرفته است؛ در هر صورت اتحادیه باید به مشکل وی رسیدگی کند.

از زمان ثبت شکواییه در اتحادیه رسیدگی به پرونده در دستور کار قرار خواهد گرفت. باید گفت که پروسه رسیدگی به چنین پرونده هایی ممکن است طولانی شود. گاهی بررسی پرونده تا ماه ها به طول می انجامد. به همین دلیل شکایت از این طریق نیازمند زمان کافی است و شاکی نباید انتظار داشته باشد که در مدت زمان کوتاهی شکایت مورد بررسی قرار بگیرد.

2. شکایت از طریق سازمان تعزیرات حکومتی

از مراجع دیگر برای رسیدگی به شکایت از موبایل فروشی، سازمان تعزیرات حکومتی می باشد. اغلب مواردی مانند گرانفروشی موبایل در این سازمان مطرح می شوند. باید گفت که تخلفات فروشنده گوشی از طریق سازمان تعزیزات حکومتی نیز قابل پیگیری هستند. در صورتی که شاکی در رابطه با خرید موبایل از موبایل فروشی شکایت را مطرح کند در اسرع وقت به آن رسیدگی می شود.

می توان گفت که در ابتدا باید برای طرح شکایت به مراجعی مراجعه شود که در این رابطه می توانند عملکرد بهتری داشته باشند. سازمان تعزیرات حکومتی در راستای مواردی از قبیل گرانفروشی موبایل گزینه بسیار مناسبی برای طرح شکایت می باشد؛ البته پرونده هایی که روزانه در این سازمان بررسی می شوند تعداد بالایی دارند. به همین دلیل ممکن است رسیدگی به آنها تا حدودی زمانبر باشد.

3. شکایت از طریق مراجع قضایی

گاهی تخلفات فروشنده موبایل به صورت حقوقی یا کیفری هستند. در نتیجه می توان شکایت از فروشندگان گوشی را از طریق مراجع قضایی دنبال کرد. ممکن است بین مشتری و فروشنده مشاجره لفظی پیش آید. این موضوع ممکن است منجر به توهین به مشتری شود و در ادامه مواردی مانند ضرب و شتم نیز صورت بگیرند. در نتیجه مشتری می تواند به عنوان شاکی این پرونده را در مراجع قضایی دنبال کند.

بر اساس قانون ضرب و شتم و توهین جرم هستند و برای آنها مجازات تعیین شده است. شما می توانید این موارد را از طریق مراجع قضایی با ارائه شکواییه پیگیری کنید. در این راستا توصیه می شود که حتما با وکیل کیفری مشورت شود. نحوه تنظیم شکواییه باید به گونه ای باشد که دادگاه امکان رسیدگی به پرونده را داشته باشد. شکایت از طریق مراجع قضایی اغلب از طریق دفاتر خدمات الکترونیکی انجام می شود.

علت شکایت از فروشندگان موبایل

تخلفات مختلفی ممکن است از طرف موبایل فروشان رخ دهد. مشتری می تواند بر اساس این تخلفات، شکایت خود را به صورت حقوقی یا کیفری پیگیری کند. کیفیت موبایل و ارائه خدمات در این خصوص بسیار اهمیت دارد و به همین دلیل مشتری توقع دارد که موبایل فروش این مسائل را در نظر داشته باشد. معمولا شکایت از موبایل فروشی به تخلفات صنفی مربوط می شود.

این امکان وجود دارد که فروشنده رفتاری نشان دهد که شکایت از وی جنبه حقوقی و کیفری پیدا کند که باید این مورد در مراجع قضایی دنبال شود. مواردی مانند فروش موبایل کارکرده، خراب بودن گوشی موبایل و عدم رجیستر از اصلی تر دلایل شکایت از فروشندگان گوشی هستند.

1. فروش موبایل کارکرده و دست دوم

این امکان وجود دارد که برخی از فروشندگان موبایل قصد داشته باشند که گوشی کارکرده و دست دوم را به جای گوشی نو به مشتری بفروشند! در این صورت اگر مشتری متوجه شود می تواند از طریق مراجع صالحی که ذکر شد این موضوع را پیگیری کند. شکایت از فروشندگان گوشی را می توان به صورت جدی پیگیری کرد. باید گفت که فروش موبایل دست دوم به خودی خود جرم محسوب نمی شود؛ تنها در صورتی شاکی می تواند در این راستا شکایتی مطرح کند که گوشی با عنوان موبایل نو به وی فروخته شده باشد. در نتیجه در این صورت به صورت قانونی می توان در این رابطه شکایت خود را مطرح نمود.

2. خراب بودن گوشی موبایل

گاهی گوشی موبایلی که به مشتری فروخته می شود، خراب است. این امکان وجود دارد که حتی با وجود پلمپ بودن گوشی باز هم خرابی در آن ایجاد شود. اگر که گوشی توسط فروشنده خراب شده باشد یا وی از این موضوع مطلع باشد می توان نسبت به طرح شکایت از موبایل فروش اقدام کرد. در هر صورت باید هنگام خرید از عدم خرابی گوشی موبایل مطلع شویم تا چنین مشکلاتی برای ما پیش نیاید.

باید گفت که در صورت مشاهده تخلف در خصوص فروش موبایل، به مراجع صالح می توان شکایت کرد. در این خصوص مشورت با وکیل می تواند موجب شود که روند پرونده در کوتاه ترین زمان ممکن طی شود. بهتر است در هنگام خرید موبایل به موارد ذکر شده دقت شود و بر اساس آن ها گوشی موبایل خریداری شود.

4. عدم رجیستر گوشی

همانطور که می دانید امروزه تمامی گوشی های مجاز در کشور باید دارای رجیستر باشند. این کار را مشتری می تواند خود انجام دهد و یا توسط موبایل فروش صورت بگیرد. در هر صورت باید رجیستری موبایل با موفقیت انجام شود. گاهی امکان رجیستر کردن گوشی به دلایل مختلف وجود ندارد. به عنوان مثال گوشی مورد نظر کالای قاچاق است و در نتیجه امکان این کار وجود ندارد. بخشی از شکایات در این رابطه مطرح می شوند. شکایت از فروشندگان گوشی می تواند به دلیل عدم رجیستر کردن گوشی موبایل باشد.

عدم رجیستر گوشی

کلام آخر

در این مقاله به راه های شکایت از فروشندگان گوشی، مراجع صالح و دلایل شکایت اشاره کردیم. در این راستا اتحادیه، سازمان تعزیرات حکومتی و مراجع قضایی می توانند به شکایت رسیدگی کنند. اغلب مواردی مانند گرانفروشی موبایل از طریق سازمان تعزیرات پیگیری می شود. موارد دیگری مانند فروش گوشی کارکرده، خرابی گوشی و عدم رجیستر کردن آن می توانند از دلایل شکایت از موبایل فروش باشند.

4/5 - (1 امتیاز)

مرضیه آریاکیا

مرضیه آریاکیا هستم و در حدود پنج سال است که در زمینه تولید محتوای سایت فعالیت دارم. سعی دارم که با تحقیق در زمینه مسائل حقوقی بتوانم محتوای یونیک را با توجه به آموزه های حقوقی سایت دادخواه وکالت در اختیار شما قرار دهم. از این رو نظرات شما در راستای بهبود مقالات می تواند به من کمک فراوانی کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا