وکیل مهاجرت کیست و چه وظایفی دارد؟
وکیل مهاجرت در خصوص مقررات و قوانین مهاجرت دارای تخصص کافی را دارد و می تواند چنین پرونده هایی را به عنوان یک متخصص حقوقی پیگیری کند. در این راستا این امکان وجود دارد که مواردی مانند وکیل مهاجرتی، شماره تماس وکیل مهاجرت، وکیل مهاجرت مشاوره رایگان و وکیل مهاجرت به اروپا در تهران مطرح می شوند. به همین دلیل ما قصد داریم در این مقاله در این خصوص مطالبی را بیان کنیم.
وکلا به صورت تخصصی در حوزه مسائل حقوقی تحصیل می کنند. وظایف اخلاقی وکیل در این خصوص نیز باید مد نظر قرار بگیرند. مسائل حقوقی انواع مختلف دارند که یکی از این موارد، مهاجرت است. وکیل مهاجرتی با عقد قرارداد و وکالت از طرف موکل، مراحل مربوط به مهاجرت را انجام می دهد. کلیه مراحل مربوط به مهاجرت باید بر اساس قرارداد انجام شوند و مبلغ اضافه ای در این خصوص دریافت نشود.
مشورت با وکیل مهاجرت می تواند به شما در طی کردن این مراحل کمک کند. ما در این مطلب قصد داریم در خصوص وظایف وکیل نیز مطالبی را بیان کنیم؛ اما قبل از آن به این مورد خواهیم پرداخت که وکیل مهاجرت کیست، بنابراین تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
وکیل مهاجرت کیست؟
به منظور شرح وظایف وکیل مهاجرت ابتدا باید تعریف مشخصی از این نوع وکیل ارائه شود. هر وکیل در یک حیطه تخصص و تجربه بیشتری دارد. حتما تا به حال عناوینی مانند وکیل طلاق، وکیل خانواده و … را شنیده اید. این امکان وجود دارد که هر وکیل پرونده های مربوط به یک حوزه تخصصی را بیشتر قبول کند و در نتیجه در آن حیطه تجربه کافی را نیز به دست آورد.
وکیل مهاجرت کسی است که در خصوص قوانین و مقررات مربوط به مهاجرت اطلاعات کافی دارد. مواردی مانند مهاجرت از طریق سرمایه گذاری، مهاجرت از طریق تحصیل و اشتغال از این دست می باشند. وکیل باید در این خصوص به جنبه های حقوقی توجه داشته باشد و بتواند شرایط مهاجرت قانونی را برای فرد فراهم کند. طی کردن روال قانونی مهاجرت چندان ساده نیست و در این مسیر وکیل مهاجرتی می تواند به موکل خود کمک کند.
وظایف وکیل مهاجرتی
وکیل مهاجرت نیز مانند سایر وکلا دارای وظایفی می باشد که باید به آنها عمل کند. مواردی مانند رسیدگی به پرونده های مربوط به مسائل حقوقی مهاجرت، درخواست ویزا، درخواست پناهندگی، آزمون شهروندی و … از این دست هستند. باید گفت که هر کشور دارای قوانین خاصی است که باید بر اساس آن عمل کند. پذیرش اتباع خارجی نیز از هر کشور دارای قوانین مربوط به خود می باشد. در نتیجه برای مهاجرت به کشورهای مختلف قوانین مختلفی وجود دارد که وکیل باید با آنها آشنا باشد. شرایط اخذ تابعیت و شهروندی کشورهای مختلف با هم متفاوت می باشد و این بر عهده وکیل است که به این مسائل آگاه باشد.
باید به این مورد نیز اشاره شود که این امکان نیز وجود دارد که افراد حتی بدون داشتن وکیل مراحل حقوقی مربوط به مهاجرت به کشورهای دیگر را طی کنند؛ اما در صورت مشورت با وکیل، روند مهاجرت ساده تر و در زمان کوتاه تری طی می شود. با توجه به اینکه شخص بخواهد از طریق سرمایه گذاری، تحصیل یا اشتغال مهاجرت کند، مراحل آن نیز متفاوت می باشد. آشنایی با وظایف وکیل می تواند به شما کمک کند تا بتوانید در انتخاب آن بیشتر دقت کنید.
مشورت با وکیل
همانطور که گفته شد در هر حیطه یک وکیل با تجربه وجود دارد که از طریق مشورت با وی می توانید مراحل مورد نظر را طی کنید. مشورت با وکیل مهاجرت نیز می تواند در این خصوص به شما کمک کننده باشد. با توجه به نوع مهاجرت، وکیل می تواند روند متفاوتی را انتخاب کند. می توانید در این خصوص مقاله چگونه یک وکیل متخصص خوب انتخاب کنیم را نیز می توانید مطالعه کنید.
کلام آخر
ما در این مقاله در خصوص اینکه وکیل مهاجرت کیست و چه وظایفی بر عهده دارد، مطالبی را بیان کردیم. انواع مهاجرت مانند سرمایه گذاری، تحصیل و اشتغال دارای مراحل مخصوص به خود هستند. در نتیجه اگر بخواهید این روند را به صورت قانونی طی کنید، بهتر است با یک وکیل با تجربه در این خصوص مشورت کنید.