تبلیغات در دادخواه وکالت

مجازات فریب در ازدواج چیست؟

تبلیغات در دادخواه وکالت

مجازات فریب در ازدواج چیست، سوالی که پاسخ به آن هدف اصلی این مقاله می باشد. صداقت صفتی پسندیده و دروغ صفتی ناپسند است. هنگامی که قرار بر عقد و نکاح دو نفر وجود دارد هر کدام باید تمام خصوصیات اخلاقی و هر آن چه که به زندگی مشترک آن ها ربط داشته را با صداقت کامل به همدیگر بگویند. قانون برای جلوگیری از تبعات فریبکاری در امر خیری مانند ازدواج، مجازات هایی برای فریب دهنده در نظر گرفته، در این مقاله دادخواه وکالت این موضوع تشریح می شود.

دروغ در ازدواج چه مواردی را در بر می گیرد؟

مجازات فریب در ازدواج چیست و فریب چه چیزهایی را در بر می گیرد، باید گفت، بیان خصوصیات و انتصاب دادن آن به یکی از طرفین ازدواج در صورتی که آن شخص واجد چنین ویژگی هایی نمی باشد. ویژگی های دروغی که اساس جواب مثبت بر پایه آن بوده است. بعد از خواندن صیغه عقد و افزایش مراودات با یکدیگر، ویژگی های واقعی برای یکدیگر نمایان می شود. وجود هر گونه تعارض رفتاری در طرفین ازدواج این مجوز را به آن ها می دهد تا بدون مشکل و طی کردن راه سخت طلاق، عقد را فسخ نمایند. دیگر موارد فریب در ازدواج به ترتیب زیر خواهد بود:

  • دیوانگی: ممکن است زن یا مرد، سلامت عقلانی نداشته باشند و اطرفیان، صحنه را طور دیگری نشان دهند تا شرایط ازدواج را فراهم آورند.
  • مریض بودن زن: برخی از بیماری های مادرزادی، و یا بیماری هایی که ظاهر زن را درگیر کرده باید برای طرف مقابل با صراحت و صداقت بیان شود.
  • مریض بوذن مرد: نه تنها زن، بلکه مرد نیز وظیفه دارد در بیان احوالات جسمی و روحی خود هر آنچه که وجود داشته را بیان کند، کوتاهی در بیان، فریب در ازدواج قلمداد می شود.
  • موارد دیگر: گاهی مرد و یا زن راجع به میزان تحصیلات یکدیگر را فریب می دهند. افشا شدن آن بعد از ازدواج، می تواند نوعی فریب به حساب آید. علاوه بر این، مردانی که قبلا ازدواج کرده اند باید در زمان خواستگاری، راجع به این مساله با طرف مقابل خود صحبتی صادقانه داشته باشد.

مجازات فریب در ازدواج چیست؟

شخصی که قبل از ازدواج به همسر خود دروغ گفته و او را فریب داده باید بداند که چنین کاری، مجازات هایی برای او در پی خواهد داشت. قانون برای تعیین مجازات، در مرتبه اول بررسی می کند که فریب بیان شده باعث ازدواج گردیده یا این که اساس ازدواج بر مبنای صفات واقعی بوده است. اگر فریب شالوده ازدواج باشد، علاوه بر این که فریب دهنده به زندان می رود عقد نیز در صورت موافقت زوجه فریب خورده فسخ می شود.

حبس فریب در نکاح، حبس تعزیری بوده که در مقاله نحوه اعتراض به حکم حبس تعزیری چگونه است راجع به این حبس توضیحات کامل نوشته ایم.

نوشته های مشابه
مجازات فریب در ازدواج چیست؟
مجازات فریب در ازدواج چیست؟

مهلت شکایت فریب در ازدواج چقدر است؟

زمانی که دانستیم مجازات فریب در ازدواج چیست، مهلت شکایت برای چنین موضوعی مهم خواهد بود. از زمانی که برای زوجه فریب در ازدواج ثابت شد، می توانند سایت ثنا را در اینترنت باز کرده و شکایت خود را در آن ثبت کنند. گاهی افراد بلافاصله بعد از متوجه شدن دروغ اقدامات قضایی را انجام نمی دهند و با این هدف که ممکن است تغییراتی به وجود آید شکایت را به وقفه می اندازند. مراجعه بعد از چند سال مطلع شدن، فایده ای برای آن ها نخواهد داشت.

تکلیف مهریه در فریب در ازدواج چگونه است؟

حق مهریه بستگی به روابط بین زوج دارد. اگر زن و مرد تا قبل از بی اطلاعی نسب به فریب، روابط جنسی داشته باشند، زن حق دریافت مهریه را خواهد داشت. این موضوع بعد از بررسی این موضوع که مجازات فریب در ازدواج چیست می تواند پیگیری شود. در صورتی که فقط عقد صورت گرفته و رابطه ای میان آن ها برقرار نشده، مهریه ای به زن تعلق نمی گیرد.

آیا جرم فریب در ازدواج بخشیدنی است؟

در قانون برخی جرایم نابخشودنی هستند. جرایمی که هیچ راهی برای گذشت از آن ها وجود ندارد. جرم فریب در ازدواج، تخلفی بوده که طرفین می توانند یکدیگر را ببخشند. بنابراین می توان گفت در صورت رضایت شخص فریب خورده و اعلام آن به دادگاه این جرم قابل گذشت خواهد بود.

به این مقاله امتیاز دهید post

صدیقه السادات پورسعیدی

صدیقه السادات پورسعیدی هستم، کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی، هفت سال هست که در زمینه تولید محتوا و سئو محتوا فعالیت دارم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا