درخواست فسخ نکاح به دلیل بیماری صرع یا غش
فسخ نکاح به دلیل بیماری صرع در قانون به عنوان عیوب مردان و زنان بررسی شده است. در این راستا مواردی مانند نمونه رای فسخ نکاح به دلیل بیماری صرع، ازدواج با دختری که صرع دارد، شوهرم بیماری صرع دارد، نگفتن بیماری قبل از ازدواج، تشنج و طلاق، بیماریهای فسخ نکاح و اگر زن بیماری خاص داشته باشد مهریه تعلق میگیرد مطرح می شوند.
یکی از اسباب انحلال عقد نکاح که در قانون مدنی نیز ذکر شده است، فسخ نکاح است.این مورد می تواند از سوی مرد یا زن صورت بگیرد و معمولا به دلیل عیوب طرف مقابل است. در ماده 1122 قانون مدنی به موارد فسخ نکاح از قبیل اخته بودن مرد، ناتوانی جنسی مرد و … اشاره شده است. همچنین در ماده 1123 در خصوص مواردی مانند جذام، برص، بیماری قرن، جنون، نابینایی و … مطالبی ذکر شده است.
بیماری صرع یکی از بیماری هایی است که موجب تشنج فرد می شود و در نتیجه این امکان وجود دارد که شخص قادر به برخی از امور روزمره خود نشود. در بیشتر موارد این مورد با دارو کنترل می شود و مشکل خاصی ایجاد نمی کند، اما برخی از بیماری ها می توانند این حق را به طرف مقابل بدهند که بر اساس آن نکاح یا عقد فسخ شود.
اگر در این خصوص شک و شبهه یا سوالی دارید، بهتر است با یک وکیل آنلاین مشورت کنید تا وکیل با استناد به قوانین، پاسخ سوالات شما را بدهد. وکلا به دلیل تجربه بالایی که دارند و حل پرونده های مشابه، بیشتر با قوانین و شرایط آشنا هستند؛ لذا می توانند با ارائه پیشنهادهای اصولی
آیا فسخ نکاح به دلیل بیماری صرع امکان پذیر است؟
فسخ نکاح به دلیل بیماری صرع یکی از مواردی است که ما قصد داریم در این بخش در مورد آن صحبت کنیم. این بیماری با نام تشنج و یا غش نیز در بین عموم شناخته می شود. با توجه به مواد قانونی 1122 و 1123 نامی از بیماری صرع در بین مواردی که می توانند منجر به فسخ نکاح شوند، برده نشده است! از این رو می توان گفت که فسخ نکاح به دلیل بیماری تشنج امکان پذیر نیست.
تنها در صورتی این امکان وجود دارد که عدم داشتن صرع زوجین در شروط ضمن عقد ذکر گردد. در صورتی که مشخص شود شخص بعد از ازدواج صرع دارد به نوعی فریب در ازدواج است و این امکان وجود دارد که عقد فسخ شود.
ازدواج با دختری که صرع دارد
یکی از مواردی که در خصوص بیماری هایی که موجب فسخ نکاح می شوند مطرح شده، صرع یا همان تشنج است. بسیاری این موضوع را مطرح می کنند که ازدواج با دختری که صرح دارد چگونه است؟ باید گفت که بیماری های صرع با دارو قابل کنترل هستند. در صورتی که بیمار مطابق با دستورات پزشک، دارو را سر موقع مصرف کند، این امکان وجود دارد که بیماری کنترل شود. به همین دلیل این بیماری در موارد فسخ نکاح ذکر نشده است و ازدواج با فردی که صرع دارد مشکلی به وجود نخواهد آورد.
در این خصوص باید در زمان بارداری برای سلامت فرزند اقدامات و احتیاط هایی صورت گیرد. بنابراین فسخ نکاح به دلیل بیماری صرع امکان ندارد و تنها در صورت فریب در ازدواج و پنهان کاری می توان ازدواج را فسخ کرد. موارد دیگری مانند نکاح منقطع و شرایط آن در مقاله های جداگانه مورد بررسی قرار گرفته اند که در صورت علاقه می توانید آن ها را نیز مطالعه کنید و به اطلاعات حقوقی خود بی افزایید.
کلام آخر
ما در این مقاله در مورد فسخ نکاح به دلیل بیماری تشنج یا غش مطالبی را ذکر کردیم. در قانون به صورت شفاف و واضح در خصوص بیماری هایی که می توانند موجب فسخ نکاح شوند، صحبت شده است. در این لیست نامی از بیماری صرع و تشنج وجود ندارد و به همین دلیل فسخ نکاح به دلیل این بیماری امکان ندارد. شرایطی که می تواند منجر به فسخ نکاح به دلیل صرع شود نیز مورد بررسی قرار گرفت که امیدواریم برای شما این اطلاعات مفید واقع شوند.