تبلیغات در دادخواه وکالت

حضانت فرزند دختر بعد از طلاق + مراحل دادخواست حضانت

تبلیغات در دادخواه وکالت

حضانت فرزند دختر بعد از طلاق یکی از مواردی است که در این مقاله قصد داریم در مورد آن صحبت کنیم. در این خصوص امکان دارد مواردی مانند قانون جدید حضانت فرزند دختر، حضانت فرزند دختر بعد از 9 سالگی، در چه صورت حضانت دختر به مادر داده میشود، حضانت فرزند دختر بعد از ۱۸ سالگی، حضانت فرزند دختر بعد از ازدواج مجدد مادر، حضانت فرزند دختر بعد از فوت پدر، حضانت فرزند دختر قبل از طلاق و حضانت فرزند دختر بعد از طلاق مطرح می شوند.

همانطور که می دانید بر اساس قانون حضانت فرزندان بعد از طلاق به یکی از والدین سپرده می شود. در این راستا والدین نمی توانند از پذیرش حضانت فرزندان خود بعد از جدایی سر باز زنند. فرقی ندارد که فرزند پسر یا دختر باشد، در هر صورت یکی از والدین باید مسئولیت نگهداری از وی را بپذیرد. گاهی نیز در این خصوص مشکلاتی پیش می آید و در واقع بر سر حضانت فرزندان بحث و گفتگو بین والدین صورت می گیرد.

در صورتی که با چنین مشکلی مواجه هستید می توانید با وکلای باتجربه در این خصوص مشورت کنید. بهتر است در این خصوص با داشتن وکیل مراحل دادخواست حضانت فرزند را با سرعت بیشتری طی کنید. مشورت با وکیل در این حوزه می تواند بسیار موثر باشد.

قانون حضانت فرزندان بعد از طلاق

حضانت فرزند دختر بعد از طلاق بر اساس قانون مشخص می شود. بر اساس قانون بعد از طلاق فرزندان پسر و دختر می توانند تا 7 سالگی نزد مادر نگهداری شوند. در واقع حضانت دختران و پسران تا این سن به مادر داده می شود. بعد از این سن پدر حضانت فرزندان را به عهده می گیرد و تا سن بلوغ فرزندان نزد وی باقی می مانند. بعد از این سن، فرزند دختر یا پسر خود تصمیم می گیرد که نزد کدام یک از والدین زندگی کند.

سن بلوغ در خصوص دختران 9 سال است و بعد از رسیدن دختر به این سن، خودش می تواند مشخص کند که نزد کدام یک از والدین زندگی کند. برای پسران نیز این سن متفاوت است و بعد از آن این امکان وجود دارد که فرزند محل زندگی خود را نزد یکی از والدین مشخص کند.

قانون حضانت فرزندان بعد از طلاق

حضانت فرزند دختر بعد از طلاق به چه کسی داده می شود؟

همانطور که ذکر شد حضانت دختر بعد از طلاق بر اساس قانون 1168 بر عهده یکی از والدین است. بر این اساس قانون به صورت صریح مشخص می کند که تا 7 سالگی این امکان وجود دارد که فرزندان دختر یا پسر نزد مادر باشند. بعد از آن فرزند دختر نزد پدر تا سن بلوغ نگهداری می شود. درواقع تا 9 سالگی پدر می تواند از دختر نگهداری کند و بعد از آن خود دختر می تواند سرپرست خود را مشخص کند.

گاهی زوجین بر سر نگهداری فرزندان با هم توافق می کنند. مثلا این توافق انجام می شود که فرزندان دختر نزد مادر و پسران نزد پدر بزرگ شوند و یا اینکه فرزندان تا سن بلوغ نزد مادر باشند و بعد از آن خود تصمیم بگیرند. در برخی از پرونده ها نیز پدر تصمیم می گیرد که حضانت فرزندان دختر و پسر را بر عهده بگیرد. اغلب مادران تمایل دارند که حضانت فرزندان دختر را بعد از 7 سالگی نیز داشته باشند و در این خصوص با وکلا مشورت می کنند. حضانت فرزندان بعد از طلاق از طریق مراجعه به مراجع قانونی مشخص می شود.

مراحل دادخواست حضانت

به منظور آشنایی با روند حضانت فرزند دختر بعد از طلاق باید در خصوص مراحل دادخواست حضانت نیز مطالبی ذکر شود. این مراحل عبارتند از :

  • مشخص شدن نوع طلاق
  • ارائه دادخواست طلاق به دادگاه و مشخص کردن حضانت به همراه ارائه مستندات و مدارک
  • حضور در دادگاه به منظور ارزیابی حضانت توسط قاضی

مراحل دادخواست حضانت

کلام آخر

ما در این مقاله در خصوص حضانت فرزند دختر بعد از طلاق مطالبی را ذکر کردیم. باید گفت که این مورد در قانون به صورت واضح و دقیق بیان شده است و هیچ ابهامی در این خصوص وجود ندارد. دختران مانند پسران می توانند تا سن هفت سالگی نزد مادر نگهداری شوند. بعد از آن تا سن بلوغ پدر وظیفه حضانت فرزندان را بر عهده دارد. بدیهی است که بعد از این سن فرزندان دختر نیز خود می توانند تصمیم بگیرند که با کدام یک از والدین زندگی کنند.

4/5 - (2 امتیاز)

مرضیه آریاکیا

مرضیه آریاکیا هستم و در حدود پنج سال است که در زمینه تولید محتوای سایت فعالیت دارم. سعی دارم که با تحقیق در زمینه مسائل حقوقی بتوانم محتوای یونیک را با توجه به آموزه های حقوقی سایت دادخواه وکالت در اختیار شما قرار دهم. از این رو نظرات شما در راستای بهبود مقالات می تواند به من کمک فراوانی کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا