تبلیغات در دادخواه وکالت

حضانت فرزندان بعد از طلاق با چه کسی است؟

تبلیغات در دادخواه وکالت

حضانت فرزندان بعد از طلاق بر اساس قانون باید بر عهده یکی از والدین باشد. در خصوص حق حضانت فرزندان تا 7 سالگی مادر مسئولیت دارد. بعد از این زمان تا زمان بلوغ حضانت فرزند بر عهده پدر است و بعد از این دوران فرزند خود تصمیم می گیرد که با کدام یک زندگی کند. در این خصوص مواردی مانند شرایط گرفتن حضانت فرزند توسط مادر، حضانت فرزند دختر بعد از طلاق، حضانت فرزند پسر بعد از طلاق با کیست، قانون جدید حضانت فرزند دختر، قانون جدید حضانت فرزند پسر، حضانت فرزند پسر تا کی با مادر است و شرایط گرفتن حضانت فرزند توسط مادر مطرح می شوند.

یکی از ارکان اصلی در رشد و پرورش کودکان، خانواده است. گاهی به دلایل مختلف والدین نمی توانند با یکدیگر زندگی کنند و مجبور به طلاق می شوند. این مورد می تواند تاثیر زیادی در آینده فرزندان داشته باشد. در این خصوص مسئله حضانت فرزندان مطرح می شوند و بیشتر زمانی به این مسئله پرداخته می شود که فرزندان زیر 18 سال باشند. قانونگذار نیز بدین منظور قوانینی را در خصوص حضانت فررزندان مقرر کرده است که بر اساس آن می توان تصمیم گیری کرد.

منظور از حضانت فرزندان، سرپرستی آنها می باشد که یک حق و تکلیف بر والدین می باشد. والدین نباید از این مسئولیت شانه خالی کنند و بعد از جدایی باید یکی از آنها از فرزندان مراقبت کنند. با توجه به سن فرزند و اینکه وی دختر است یا پسر، شرایط حضانت متفاوت می باشد.

در صورتی که شما نیز با چنین موضوعی روبرو هستید، می توانید از طریق مشاوره با وکیل در این خصوص راهنمایی لازم را کسب کنید. همانطور که می دانید روند رسیدگی به پرونده ها با داشتن وکیل بسیار سریع تر است و شما می توانید در این راستا زودتر به نتیجه برسید.

حضانت فرزندان بعد از طلاق والدین

هنگامی که والدین از هم جدا می شوند، باید از فرزندانشان مراقبت کنند و آنها را به حال خود رها نکنند! هر دو والدین وظیفه دارند در این راستا اقدامات لازم را به عمل آورند چراکه این حق قانونی آنها می باشد. در نتیجه نباید از تکلیف قانونی خود سر باز زنند. دادگاه در صورتی که والدین نخواهند در این حالت مسئولیت فرزندان را به عهده بگیرند، آنها را الزام به مراقبت و نگهداری از فرزندان خواهد کرد.

حضانت فرزندان بعد از طلاق والدین

با توجه به سن فرزند بحث حضانت فرزندان بعد از طلاق پیگیری می شود. در این خصوص همانطور که در مقدمه نیز ذکر شد مادر تا سن 7 سالگی برای حضانت فرزند در اولویت می باشد. بعد از آن این وظیفه بر عهده پدر است که حضانت فرزند را بر عهده بگیرد. باید گفت که در صورتی که بعد از سن 7 سالگی فرزند اختلاف بین والدین به وجود آمد، مصلحت کودک توسط دادگاه تشخیص داده می شود.

در صورتی که والدین بر سر نگهداری از فرزندان توافق داشته باشند، فرزند تا سن بلوغ نزد پدر باقی می ماند. بعد از آن فرزند بالغ است و دیگر طفل به شمار نمی رود و خود می تواند تصمیم بگیرد که با کدام والد زندگی کند. سن بلوغ برای پسران تا 15 سالگی می باشد و برای دختران تا 9 سالگی در نظر گرفته شده است. در این خصوص می توانید با وکیل مشورت کنید.

پایان مدت زمان حضانت فرزند

ما در این مطلب در خصوص حضانت فرزندان بعد از طلاق مطالبی را ذکر کردیم. همانطور که گفته شد حضانت فرزندان توسط هر کدام از والدین دارای مدت زمان مشخصی می باشد. مثلا فرزند تا 7 سالگی باید نظر مادر باشد ولی در این خصوص نیز اجباری وجود ندارد و در صورت توافق والدین این امکان وجود دارد که فرزند نزد پدر نگهداری شود. بعد از این دوره فرزند نزد پدر می رود و می تواند تا پایان سن بلوغ نزد وی باقی بماند. بعد از این مرحله خود فرزند تعیین می کند که نزد کدام از والدین زندگی کند.

پایان مدت زمان حضانت فرزند

گاهی این مورد پیش می آید که یکی از والدین بعد از طلاق ازدواج می کند و تمایلی ندارد که از فرزندان نگهداری کند! در این صورت فرزندان از ابتدا می توانند نزد پدر یا مادر باشند. زمانی در این صورت مشخص نیست و فرزند تا هر زمان که بخواهد می تواند نزد یکی از این دو زندگی کند. پایان مدت حضانت بچه بر اساس همان اصول اولیه تا سن 7 سالگی با مادر و تا سن بلوغ با پدر می باشد.

کلام آخر

ما در این مقاله در خصوص اینکه حضانت فرزندان بعد از طلاق با چه کسی است، صحبت کردیم. در این خصوص باید گفت که مدت زمان مشخصی برای نگهداری فرزندان در قانون وجود دارد. بدین منظور والدین باید این مسئولیت را بر عهده بگیرند. طلاق هر نوعی که باشد و به عنوان مثال طلاق از طرف زن باشد، والدین در این خصوص مسئول هستند و مادر باید تا سن هفت سالگی از فرزند مراقبت کند. بعد از آن تا سن بلوغ فرزند نزد پدر نگهداری می شود. بعد از این دوره نیز فرزند خود می تواند تعیین کند که نزد چه کسی زندگی کند.

5/5 - (1 امتیاز)

مرضیه آریاکیا

مرضیه آریاکیا هستم و در حدود پنج سال است که در زمینه تولید محتوای سایت فعالیت دارم. سعی دارم که با تحقیق در زمینه مسائل حقوقی بتوانم محتوای یونیک را با توجه به آموزه های حقوقی سایت دادخواه وکالت در اختیار شما قرار دهم. از این رو نظرات شما در راستای بهبود مقالات می تواند به من کمک فراوانی کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا