تبلیغات در دادخواه وکالت

انواع تهدید + راه های اثبات جرم

تبلیغات در دادخواه وکالت

انواع تهدید و راه های اثبات جرم در این مطلب به صورت کامل بیان می شوند. در این خصوص این امکان وجود دارد که مواردی مانند مجازات تهدید پیامکی، شکایت تهدید بدون مدرک، اثبات تهدید و توهین، مجازات تهدید به مرگ و توهین، مجازات تهدید در قانون کاهش حبس تعزیری، درجه مجازات تهدید و مدارک لازم برای اثبات تهدید

می توان گفت که تهدید به عنوان یک جرم پرتکرار در محاکم قضایی مطرح می شود. بر اساس عرفی که در جامعه وجود دارد، ترساندن شخص برابر با تهدید وی می باشد. در قانون برای تهدید شرایط دیگری در نظر گرفته می شود. در این حالت این الزام وجود دارد که تهدید همراه با عملی غیر قانونی و نامشروع باشد که تاثیرات آن در آینده آشکار شود!

تهدید به عنوان یک جرم می تواند ابعاد مختلفی داشته باشد و در نتیجه قانون برای آن مجازات خاصی تعیین کند. به همین دلیل باید در این خصوص اطلاعات جامع و کاملی داشته باشیم تا بتوانیم با اقدامات قضایی در این خصوص آشنا شویم. در صورتی که شما با این مشکل مواجه هستید می توانید از طریق مشورت با وکیل پایه یک دادگستری، راهنمایی لازم را دریافت کنید. بدیهی است که وکلا با مسائل حقوقی آشنایی بیشتری دارند و می توانند به شما در این خصوص کمک کنند.

معنی جرم تهدید در اصطلاحات حقوقی

به منظور آشنایی با انواع تهدید و راه های اثبات جرم باید در خصوص این جرم در اصطلاح حقوقی مطالبی را ذکر کنیم. بدین منظور باید یک تعریف مشخص از جرم تهدید ارائه شود. بر این اساس جرم تهدید به عملی گفته می شود که در آن فردی با وعده عمل غیر قانونی در آینده، ترسانده شود و این موضوع موجب نگرانی و اضطراب وی در آینده شود. حال که با معنی تهدید در اصطلاحات حقوقی آشنا شدیم باید در خصوص مواد قانونی در این خصوص نیز مطالبی را ذکر کنیم.

معنی جرم تهدید در اصطلاحات حقوقی

ماده قانونی مربوط به جرم تهدید چیست؟

در راستای ذکر انواع تهدید، باید به مواد قانونی مربوط به این جرم اشاره کنیم. در ماده 668 قانون مجازات اسلامی آماده است که در صورتی که یک شخص بخواهد با استفاده از زور، اجبار، اکراه و قهر یک سند را از تملک دیگری درآورد و یا وی را مجبور کند که سندی را امضاء کند، برای وی مجازات در نظر گرفته می شود. بر این اساس برای وی از 3 ماه تا 2 سال حبس و 74 ضربه شلاق در نظر گرفته شده است. در صورت داشتن وکیل و تسلط وی بر موضوع جرم تهدید می تواند در این خصوص به شما بسیار کمک کند.

در ماده 669 قانون مجازات اسلامی آمده است که در صورتی که فردی دیگران را به قتل یا ضرر مالی تهدید کند، برای وی مجازات 74 ضربه شلاق و حبس از 2 ماه تا 2 سال در نظر گرفته می شود.

راه اثبات جرم تهدید

همانطور که در بحث انواع تهدید اشاره شد تهدید به صورت زبانی صورت می گیرد. به همین دلیل این سوال پیش می آید که راه اثبات جرم تهدید چیست؟ باید گفت که بدین منظور روش های قانونی وجود دارند که عبارتند از :

  • شهادت
  • اقرار
  • قسامه
  • سوگند
  • علم قاضی

این روش های اثبات جرم تهدید در تمامی موارد قابل استفاده نیستند. مثلا قسامه باید در رابطه با تهدیدات جسمی استفاده شود و یا اینکه از سوگند نمی توان برای اثبات جرائم تعزیری استفاده کرد. به همین دلیل اصلی ترین دلایل اثبات جرم تهدید عبارتند از:

  • اقرار فرد متهم به تهدید اشخاص دیگر
  • شهادت شهودی که شاهد این تهدید بوده اند.
  • علم قاضی پرونده در این خصوص

راه اثبات جرم تهدید

کلام آخر

ما در این مقاله در خصوص انواع تهدید و راه های اثبات جرم مطالبی را ذکر کردیم. همانطور که می دانید جرم تهدید به صورت زبانی صورت میگیرد و به همین دلیل باید برای اثباث آن از روش های قانونی کمک گرفت. در این خصوص اقرار شخص تهدید کننده در دادگاه، شهادت شاهدان و علم قاضی می توانند کمک کننده باشند. می توانید با توجه به نوع تهدید و انواع آن، از شیوه های مختلف برای اثبات آن استفاده کنید.

5/5 - (1 امتیاز)

مرضیه آریاکیا

مرضیه آریاکیا هستم و در حدود پنج سال است که در زمینه تولید محتوای سایت فعالیت دارم. سعی دارم که با تحقیق در زمینه مسائل حقوقی بتوانم محتوای یونیک را با توجه به آموزه های حقوقی سایت دادخواه وکالت در اختیار شما قرار دهم. از این رو نظرات شما در راستای بهبود مقالات می تواند به من کمک فراوانی کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا