تبلیغات در دادخواه وکالت

ویزای درمانی و شرایط اخذ آن

تبلیغات در دادخواه وکالت

امروزه با توجه به شرایطی که وجود دارد، بسیاری از افراد که بیماری های خاص یا سخت دارند به فکر رفتن به خارج هستند تا درمان را در کشور دیگری پیگیری کنند؛ این موضوع به قدری شدت یافته است که در حوزه توریسم یک گرایش جدید با نام گردشگری سلامت (Medical tourism) ایجاد شده و بسیاری از افراد از این طریق به کشوری که می خواهند سفر می کنند تا اهداف پزشکی و درمانی را در آنجا پیگیری کنند. اخذ ویزای درمانی نیز روش دیگری به شمار می آید که می توان از طریق آن به یک کشور دیگر برای انجام پیگیری های مربوط به درمان اقدام کرد.

ویزای درمانی یا پزشکی چیست؟

همانطور که گفته شد، برخی از افراد که در کشورمان زندگی می کنند نوعی بیماری جسمی خاصی دارند که درمان مشکل آن ها در کشور ما وجود ندارد یا اگر شرایط آن فراهم است، هزینه ی بسیار زیادی برای آن در نظر گرفته می شود. به همین دلیل این افراد ترجیح می دهند به کشور دیگر سفر کنند که تجهیزات مخصوص به درمان را دارند و هزینه ای کمتر برای آن دریافت می کنند. حال برای اینکه این افراد بتوانند با چنین قصدی از کشور خارج شوند، باید ویزای درمانی یا پزشکی (medical visa) بگیرند.

ویزای پزشکی یکی از انواع ویزاهایی به شمار می آید که می‌ توان در کوتاه مدت آن را دریافت کرد؛ بنابراین فرد متقاضی که تصمیم دارد برای درمان به کشور دیگر برود، می تواند بدون هیچ دغدغه و نگرانی نسبت به دریافت این ویزا اقدام کند و در کم ترین زمان آن را بگیرد. باید گفت که صدور این ویزای برای همراه بیمار نیز شرایطی مشابه دارد.

آیا برای دریافت ویزای درمانی شرایط خاصی باید وجود داشته باشد؟

اما سوالی که پیش می آید، این است که آیا برای دریافت این ویزا شرایط خاصی باید وجود داشته باشد یا خیر که در پاسخ باید گفت در گذشته این امکان تنها برای برخی از افراد با برخی بیماری ها فراهم بود که برای مثال می توان به بیماری هایی چون تومور مغزی، تومور چشم، تومور کبد، تومور کلیه، تومور رحم و تخمدان، تومور سینه، تومور شش، تومور پروستات، جراحی هایی چون تعویض لگن، تعویض زانو و … اشاره کرد. این در حالی است که امروزه فعالیت های پزشکی که در خارج از ایران برای متقاضیان انجام می شود گسترده تر شده اند و شما می تواند برای خدمات دیگر مانند درمان های پوست و مو، جراحی های زیبایی و … نیز به کشورهای دیگر سفر کنید.

حال اگر شما به دنبال دریافت ویزای درمانی هستید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که مدارک کافی را به سفارت کشور موردنظر خود ارائه دهید تا آن ها نیز از هدف شما برای سفر مطلع شوند. البته باید گفت شما به مدرک دیگری نیاز دارید و آن دعوتنامه بیمارستان یا پزشکی است که می خواهید درمان خود را در آنجا انجام دهید. اثبات توانایی مالی نیز یک موضوع حائز اهمیت به شمار می آید که شما باید برای آن نیز مدارکی را برای ارائه آماده کنید. اگر تمام این شرایط به درستی آماده و فراهم شوند، ویزای درمانی شما در کوتاه ترین زمان آماده خواهد شد.

کشورهایی که ویزای درمانی صادر می کنند

کشورهایی که ویزای درمانی صادر می کنند

در سراسر جهان کشورهای بسیاری وجود دارد که آماده صدور ویزای پزشکی هستند، اما باید بدانید که در میان این همه کشور 3 کشور انگلستان، سوئد و آلمان در این زمینه پیشرو هستند و سالانه تعداد افرادی که برای درمان و انجام کارهای پزشکی به این کشورها مراجعه می کنند بیشتر می شود. حال شاید برای شما سوال پیش آید که دلیل انتخاب این کشورها در مقایسه با کشورهای دیگر چیست که در پاسخ باید گفت انگلستان به دلیل داشتن پزشکان متبحر، آلمان به دلیل برخورداری از بهترین تجهیزات پزشکی و سوئد به دلیل پایین بودن هزینه ها بین افراد محبوبیت پیدا کرده اند و به مقصدهای اصلی برای سفرهای درمانی تبدیل شده اند.

مدت زمان اعتبار اصلی ویزای پزشکی

ویزای درمانی از زمانی که صادر می شود یک ماه اعتبار دارد؛ بنابراین شما می توانید در این بازه زمانی اقدامات لازم برای درمان را انجام دهید؛ حال اگر به هر دلیلی پروسه درمان شما طولانی تر شد باید ویزای خود را تمدید کنید.

آیا می توان ویزای پزشکی را تمدید کرد؟

همانطورکه می دانید ویزای درمانی اعتبار مشخصی دارد؛ اما گاهی اوقات شرایطی پیش می آید که درمان طی مدت زمان اعتبار ویزای پزشکی تمام نمی شود؛ اما در چنین شرایطی باید چه کرد؟ کاری که شما باید در چنین موقعیتی انجام دهید، این است که ویزای خود را دوباره تمدید کنید. برای تمدید ویزا کافیست با مراکز مسئول در کشور خودمان ارتباط بگیرید تا اجازه تمدید ویزا صادر شود.

هزینه مربوط به دریافت ویزای پزشکی چقدر است؟

به طور کلی هزینه های مربوط به دریافت ویزای درمانی با توجه به دو مرحله مشخص می شوند؛ مرحله اول هزینه ها مربوط به هزینه های دعوتنامه بیمارستان در کشور مقصد است و هزینه های مرحله دوم به هزینه های حضور در سفارت کشور مقصد مربوط می شود. حال از آنجایی که هزینه های مربوط به کشورهای مختلف متفاوت است، نمی توان قیمت دقیق و مشخصی را اعلام کرد.

کلام آخر

در این مقاله از دادخواه وکالت در رابطه با ویزای درمانی و شرایط اخذ آن صحبت کردیم و هر آنچه لازم بود بدانید را در اختیارتان قرار دادیم. بنابراین اکنون شما می توانید در صورتی که بیماری یا مشکل خاصی دارید و می خواهید درمان را در کشور دیگری انجام دهید، اقدامات لازم برای دریافت ویزا را انجام دهید تا برای ادامه روند درمان آماده شوید.

5/5 - (1 امتیاز)

مهدیه خوشرویی

مهدیه هستم؛ از سال 1398 فعالیت خودمو در نویسندگی شروع کردم و تا به امروز با خواندن و نوشتن مقالات مختلف در حال کسب اطلاعات جدید هستم و امیدوارم بتوانم مطالبی که به دنبال آن هستید را با بهترین کیفیت در اختیارتان قرار دهم 💗

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا