وکیل بین المللی کیست؟ ⚖️【آپدیت آخر】
بحث حقوق بین الملل در حال حاضر به دلیل افزایش ارتباطات بین المللی بیشتر از گذشته مطرح می شود. وکیل بین المللی با توجه حوزه فعالیتش باید در خصوص قوانین بین المللی تخصص کافی داشته باشد. ممکن است برخی از افراد تصور کنند که وکلای بین المللی کسانی هستند که می توانند در کشورهای مختلف وکالت افراد را بر عهده بگیرد! در حالی که عملا چنین چیزی امکان ندارد.
آشنایی با وکیل بین المللی
وکلا می توانند در حیطه های تخصصی مختلفی مانند حوزه ملکی، طلاق، خانواده و بین الملل فعالیت کنند. وکیل بین المللی کسی است که موضوعات حقوقی مربوط به امور بین المللی مانند تجارت، تنظیم قرارداد های کاری و … را دنبال و پیگیری می کند. این امکان وجود دارد که بهترین وکیل مشهد نیز در همین حوزه مشغول فعالیت باشد.
ارائه مشاوره حقوقی از وظایف اصلی یک وکیل بی المللی می باشد. وی باید با توجه به قوانین و با استفاده از منابع معتبر، محکمه صالح را برای دفاع از دعاوی پیشنهاد دهد.
انواع دعاوی بین المللی
وکیل بین المللی می تواند در دعاوی بین المللی ایفای نقش کند. این دعاوی ممکن است عمومی یا تخصصی باشند که عبارتند از:
- دعاوی عمومی مربوط به حقوق بین الملل: مواردی مانند اختلافات بین سازمانی یا حتی بین دولت ها در دسته بندی دعاوی عمومی قرار دارند. مرجع رسیدگی به آنها نیز معمولا محافل سیاسی یا دیوان بین المللی لاهه است. وکلایی که دارای تخصص در حوزه بین الملل هستند می توانند در این نوع دعاوی شرکت کنند.
- دعاوی خصوصی مرتبط با حقوق بین الملل: گاهی در روابط بین اشخاص حقیقی و حقوقی کشورهای مختلف اختلافاتی وجود دارد که از طریق وکلای بین المللی می توان آنها را مرتفع کرد. در این راستا وکیل باید مهارت بالایی برای دفاع ار موکل داشته باشد.
چگونه وکیل بین المللی شویم؟
وکیل بین المللی به عنوان یک حقوق دان متخصص در این حوزه باید توانایی ارائه مشاوره و راهکار برای دفاع از دعاوی بین المللی را داشته باشد. آشنایی با قوانین سایر ملل و تعارضات آن در این راستا بسیار موثر است. داشتن تجربه و انجام پژوهش ها در حوزه حقوق بین المللی و تجارت بین الملل می تواند به افراد در این حوزه کمک بسیار زیادی کند.
وکلای دارای پروانه می توانند از طریق عضویت در کانون وکلای بین المللی با وکلای دیگر کشورها در ارتباط باشند. در نتیجه امکان شرکت در سمینارهای مختلف نیز برای وکلا فراهم می شود. استفاده از فیلم، مقالات و تحقیق می تواند موجب پیشرفت در راه حقوق بین الملل می شود.
درآمد وکیل بین المللی
بسیاری از وکلا تمایل دارند که در حوزه حقوق بین الملل تخصص لازم را به دست آورند. در این راستا درآمد وکیل بین المللی برای این افراد بسیار اهمیت دارد. وکلای بین المللی به صورت میانگین بین 15 تا 30 هزار دلار در سال درآمد دارند. با توجه به سطح هر وکیل نیز میزان درآمد وی می تواند بالاتر برود.
افراد می توانند با پژوهش های مختلف در حوزه حقوق بین الملل در این راستا تخصص مورد نیاز را پیدا کنند. وکلایی که در این خصوص متخصص هستند امروزه به درآمد های بسیار بالایی دست پیدا کرده اند. می توانید با توجه به علاقه خود در این رشته فعالیت کنید.
کلام آخر
تحقیق، پژوهش و مطالعه منابع علمی مختلف در خصوص حقوق بین الملل می تواند کمک زیادی به پیشرفت در این رشته داشته باشد. امروزه با توجه به درآمد وکلای بین المللی، بیشتر افراد تمایل دارند که در این حوزه فعالیت داشته باشند. باید گفت که هر رشته ای دارای سختی های مختص به خود است. وکیل بین المللی باید در حوزه حقوق بی الملل، تجارت بین الملل و کلیه مسائل مربوط به امور بین المللی تخصص کافی داشته باشد.