تبلیغات در دادخواه وکالت

شکایت از سایت صیغه یابی + مراحل و مدارک ⚖️【آپدیت آخر】

تبلیغات در دادخواه وکالت

هزینه های بالای ازدواج موجب شده است که برخی از افراد برای انتخاب همسر به ازدواج موقت یا همان صیغه روی بیاورند. در حال حاضر سایت ها و کانال های زیادی در اینترنت و شبکه های اجتماعی مانند تلگرام با عنوان همسریابی یا صیغه یابی مشغول به فعالیت هستند. همواره در مورد این گونه سایت این سوال مطرح می شود که آیا سایت های صیغه موقت معتبر هستند؟ با توجه به کلاهبرداری های صورت گرفته از این طریق باید گفت که اغلب این سایت ها نامعتبر می باشند و همین موضوع زمینه را برای شکایت از سایت صیغه یابی فراهم کرده است.

مراحل و روند شکایت از سایت صیغه یابی

همانطور که ذکر شد سایت ها و کانال های صیغه یابی و همسریابی اغلب معتبر نیستند و مجوزی برای فعالیت ندارند. این سایت ها معمولا برای موجه نشان دادن فعالیت خود، از تصاویر روحانیون، استفاده از الفاظ شرعی و یا نشان دادن قوانین و مرام نامه صیغه و ازدواج موقت استفاده می کنند.

معمولا این سایت ها به منظور جلب توجه افراد از تصاویر و ویس خانم ها استفاده می کنند. بعد از این پروسه کاربر باید حق عضویت یا مهریه را پرداخت کند. کلاهبرداری از طریق سایت یا کانال های تلگرامی انجام می شود و در صورت به دام افتادن در دام آنها می توان مراحل شکایت از سایت صیغه یابی را دنبال کرد. در این راستا می توانید با بهترین وکیل کیفری در کرج مشورت کنید.

افراد شیادی که با کلاهبرداری اقدام به دریافت وجه از افراد از این طریق می کنند، ترفند های مختلفی را به کار می برند. اغلب بعد از جلب اعتماد فرد به صورت خصوصی از طریق آی دی جداگانه با نام مدیر سایت از فرد اطلاعات بانکی را درخواست می کنند. گاهی از این طریق امکان هک کارت بانکی نیز وجود دارد. ما در ادامه به مراحل شکایت از این سایت ها اشاره خواهیم کرد.

مراحل و روند شکایت از سایت صیغه یابی

1. شکایت از طریق دفاتر خدمات قضایی الکترونیک

برای طی کردن مراحل شکایت از سایت صیغه یابی باید در ابتدا به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه شود. در صورتی که در سامانه ثنا ثبت نام نکرده باشید باید این روند را طی کنید. بعد از ثبت نام در سامانه ثنا به آدرس sana.adliran.ir امکان طرح شکایت از در این خصوص فراهم می شود. مرحله بعدی تنظیم شکواییه و پیگیری آن در دادسرای جرائم رایانه ای می باشد. 

برای ثبت هر نوع شکواییه باید شخص در سامانه ثنا ابتدا ثبت نام کند. در این صورت امکان ادامه مراحل پرونده فراهم می شود. امروزه افراد زیادی درگیر پرونده های این چنینی هستند. به دلیل گسترش استفاده از فضای مجازی، انواع سایت ها و کانال های نامعتبر و غیر قانونی در حوزه هایی مانند صیغه یابی و همسر یابی فعالیت می کنند.

2. تنظیم شکواییه برای شکایت از سایت صیغه یابی

مرحله بعدی برای شکایت از سایت همسر یابی تنظیم شکواییه در این خصوص می باشد. فرقی ندارد که کلاهبرداری از طریق سایت یا کانال تلگرامی صورت گرفته باشد. بهتر است برای تنظیم شکواییه مناسب با وکیل کیفری مشورت شود. فرد مال باخته باید در این مرحله بعد از تنظیم شکایت، مدارک و توضیحات لازم را ضمیمه پرونده کند و به دادسرا ارائه دهد. دادسرا با تشکیل پرونده در این خصوص تحقیقات اولیه را انجام خواهد داد.

روند پرونده در چنین مواردی بستگی به نوع کلاهبرداری دارد. گاهی حساب بانکی فرد از این طریق هک می شود و مبالغ بسیار زیادی از حساب کسر می شود. در این راستا بهتر است با وکیل کیفری مشورت شود تا مراحل به صورت جدی تری دنبال شود. وکیل می تواند با توجه به آشنایی با مسائل حقوقی و کیفری، روند پرونده را با سرعت بیشتری طی کند.

مراجع رسیدگی به شکایت از سایت همسر یابی

با توجه به اینکه کلاهبرداری از طریق سایت و فضای مجازی صورت گرفته است، برای شکایت از سایت صیغه یابی باید به مراجعی مانند دادسرای جرائم رایانه ای مراجعه کرد. دادسرا باید به منظور رسیدگی به شکایات مربوط به فضای مجازی اقدامات لازم را انجام دهد. مواردی مانند پیگیری تخلفات منجر به وقوع جرم نیز در فضای سایبری بر عهده دادسرای جرائم رایانه ای می باشد.

باید گفت که بعد از اینکه پرونده در دادسرای جرائم رایانه ای تشکیل شد، بازپرس باید پرونده را برای بررسی های بیشتر به پلیس فتا ارجاع دهد. می توان گفت که متولی اصلی امنیت فضای مجازی در ایران، پلیس فتا می باشد و در این راستا به عنوان یکی از اصلی ترین مراجع صالح برای رسیدگی به تخلفات صورت گرفته در فضای سایبری می باشد. پلیس فتا از سال 1390 فعالیت خود را در این خصوص آغاز کرده است.

در صورتی که در فضای مجازی تخلفی صورت بگیرد می توان برای طرح شکایت به سایت پلیس فتا به آدرس csirc.cyberpolice.ir مراجعه کرد. در این رابطه گزینه ای وجود دارد با نام ارتباطات مردمی که می توانید شکایت خود را از این طریق مطرح کنید. پلیس در اولین فرصت با شما تماس می گیرد و پرونده را پیگیری می کند.

مدارک شکایت از سایت صیغه یابی

برای شکایت از سایت صیغه یابی و کانال های همسریابی در تلگرام باید مدارک و مستندات خود را در این رابطه ارائه دهید. این مدارک به همراه شکواییه ضمیمه پرونده می شوند و در دادسرای جرائم رایانه ای مورد بررسی قرار می گیرند. در این راستا می توان برای اثبات جرم از شهود، قسامه و سوگند نیز استفاده کرد. می توان گفت در برخی از پرونده ها علم قاضی خود می تواند روند پرونده را تغییر دهد. مدارک شکایت از این سایت ها عبارتند از:

  • آدرس سایت صیغه یابی و همسر یابی (یا کانال تلگرامی)
  • تصویر یا اسکرین شات از وجه پرداختی
  • اسکرین شات از چت ها
  • عکس وجه واریزی به حساب فروشگاه از طریق درگاه پرداخت

این مدارک همگی می توانند به همراه مواردی مانند شهادت، سوگند و … در اثبات کلاهبرداری سایت های همسر یابی موثر باشند. وکلا به دلیل آشنایی یا مسائل حقوقی و کیفری می توانند در این راستا به افراد کمک بسیار زیادی کنند. روند رسیدگی به این نوع پرونده ها می تواند تا حدی پیچیده باشد. در بیشتر مواقع امکان دسترسی به سرور سایت وجود ندارد چراکه این برخی از سایت از خارج از کشور مدیریت می شوند. در صورتی که کانال صیغه یابی در تلگرام نیز فعالیت کند نیز همین مورد صدق می کند. به همین دلیل بدون وکیل ممکن است پروسه شکایت از این سایت ها طولانی شود.

مدارک شکایت از سایت صیغه یابی

آیا سایت صیغه موقت قانونی وجود دارد؟

بر اساس قوانین شرعی افراد می توانند نسبت به صیغه یا همان ازدواج موقت اقدام کنند. این اقدام بر اساس شرایطی که فرد دارد می تواند وجهه قانونی داشته باشد. بر همین اساس سایت ها و کانال های زیادی در این زمینه در حال فعالیت هستند. باید گفت که سایت های صیغه یابی و همسر یابی یک شیوه جدید برای کلاهبرداری بر بستر اینترنت هستند.

می توان گفت که این سایت ها از نظر قانونی مروج فساد و اعمال منافی عفت به شمار می آیند و قانونی نیستند! تا کنون هیچ مرجع قانونی معتبر بودن این سایت ها و کانال ها را تایید نکرده است. در نتیجه برای فعالیت سایت های همسر یابی و صیغه یابی مجوز قانونی صادر نمی شود. به همین دلیل همواره شاهد به دام افتادن بسیاری از افراد از طریق این سایت ها هستیم و در این خصوص شکایات زیادی در دادسرای جرائم رایانه ای مطرح می شود. مواردی مانند امکان صیغه کردن دختر باکره در مقاله ای جداگانه ذکر شده اند.

کلام آخر

یکی از روش های کلاهبرداری در بستر اینترنت و فضای مجازی، تاسیس سایت های صیغه یابی و همسر یابی است. در این سایت افراد برای ازدواج موقت یا همان صیغه مبالغی را جهت مهریه یا عضویت پرداخت می کنند. در بیشتر مواقع حساب بانکی افراد از این طریق هک می شود. با توجه به اینکه هیچ کدام از این سایت ها قانونی و معتبر نیستند، می توان از آن ها شکایت کرد. برای شکایت از سایت صیغه یابی باید از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را مطرح کرد. این شکایت از طریق دادسرای جرائم رایانه ای مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

5/5 - (1 امتیاز)

مرضیه آریاکیا

مرضیه آریاکیا هستم و در حدود پنج سال است که در زمینه تولید محتوای سایت فعالیت دارم. سعی دارم که با تحقیق در زمینه مسائل حقوقی بتوانم محتوای یونیک را با توجه به آموزه های حقوقی سایت دادخواه وکالت در اختیار شما قرار دهم. از این رو نظرات شما در راستای بهبود مقالات می تواند به من کمک فراوانی کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا