چگونه با مزاحمت های خیابانی برخورد کنیم؟ ⚖️【آپدیت آخر】
ایجاد مزاحمت های خیابانی برای بانوان توسط مردان مسئله ای جهانی است و تنها مختص ایران نیست. مزاحمت می تواند به شکل های مختلف کلامی یا فیزیکی باشد و بر اساس قانون جرم به شمار می آید. مزاحمت های خیابانی در هر شکلی برای زنان می توانند آزاردهنده باشند. از این رو بسیاری به دنبال چگونگی برخورد با مزاحمت های خیابانی هستند. ما در این مقاله به نحوه شکایت از مزاحم خیابانی اشاره خواهیم کرد.
با مزاحمت های خیابانی چه کنیم؟
همانطور که ذکر شد مزاحمت های خیابانی برای زنان ممکن است به شکل های مختلف نمود پیدا کنند. به عنوان مثال متلک پرانی یا آزار جسمی از این دست مزاحمت ها هستند که رواج دارند. سادیسم یا دیگرآزاری یک مشکل شایع در جوامع مختلف به شمار می آید و باید با روش های برخورد یا شکایت از آن آشنا باشیم. ما در مقاله ای جداگانه در خصوص گزارش مزاحمت تلفنی نیز صحبت کرده ایم.
برای شکایت از مزاحمت های خیابانی بهتر است ابتدا به مراجع قضایی مانند پلیس انتظامی مراجعه شود. در این صورت یک شکواییه ساده تنظیم می شود و در صورت نیاز در مراحل بعدی به صورت جدی پیگیری می شود. در این راستا می توانید با بهترین وکیل ساری مشورت کنید.
بانوان باید نحوه برخورد با هر گونه مزاحمت از طرف مردان در خیابان را بدانند. باید گفت که برای برخورد با مزاحمت های خیابانی باید نکاتی را مد نظر قرار داد که ما در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد:
خونسری خود را حفظ کنید!
برخورد با مزاحمت های خیابانی باید به گونه ای باشد که شخص مزاحم آسیبی به شما وارد نکند. در نتیجه هنگام مواجه شدن با چنین مشکل در درجه اول باید خونسردی خود را حفظ کنید. جالب است بدانید که افرادی که سادیسم دارند منتظر واکنش از سمت شما هستند! این افراد در صورتی که شما از خود واکنش نشان دهید یا بترسید لذت می برند. هدف این افراد شوکه کردن شما است و به همین دلیل باید آرامش خود را حفظ کنید.
عدم دشنام و پرخاشگری
در مزاحمت های خیابانی جری شدن مجرم زمانی رخ می دهد که فرد آزاردیده یک عکس العمل شدید از خود نشان دهد. به عنوان مثال برخی از افراد شروع می کنند به دشنام و پرخاشگری! در حالی که همانطور که ذکر شد بروز عکس العمل می تواند موجب لذت بیشتر آزارگر شود و این کار را بیشتر ادامه دهد.
نترسید و التماس نکنید!
ارضای روحی مزاحم خیابانی زمانی رخ می دهد که شما بترسید و التماس کنید. در واقع وی با این کار لذت بیشتری می برد و ممکن است به آزار خود ادامه دهد. در برخورد با مزاحمت های خیابانی باید به چنین نکاتی بیشتر دقت کنید.
مزاحم را تهدید نکنید!
برخی از زنان در هنگام مواجه شدن با مزاحمت های خیابانی شروع به تهدید می کنند. جمله هایی مانند «به پلیس زنگ می زنم» یا « داد می زنم و آبروت رو میبرم!» اغلب توسط شخص آزاردیده بیان می شوند. در واقع تهدید نیز می تواند موجب شود که آزارگر لذت بیشتری ببرد و به همین دلیل باید از این کار نیز خودداری شود.
آزار خیابانی را پیگیری کنید
می توان گفت که تنها روش برای برخورد با مزاحمت های خیابانی پیگیری آن است. افرادی که مورد آزار خیابانی قرار گرفته اند نباید به هیچ عنوان سکوت کنند. این کار موجب می شود که مزاحمت های خیابانی بیشتر شود. برای دفاع از خود باید ابتدا به نزدیک ترین کلانتری مراجعه و شکایت خود را ثبت کنید. مراجع قضایی این نوع شکایات را با دقت بررسی می کنند.
کلام آخر
برخورد با مزاحمت های خیابانی تنها از طریق طرح شکایت از طریق مراجع قضایی باید انجام شود. در این راستا زنانی که مزاحمت خیابانی را تجربه می کنند باید در سریع ترین زمان ممکن به کلانتری مراجعه کنند. مراجعه به پلیس می تواند موجب شود که در کوتاه ترین زمان به موضوع رسیدگی شود. در این راستا بهتر است با وکلا نیز مشورت شود تا بهترین روش برای پیگیری مشکل در نظر گرفته شود.