تبلیغات در دادخواه وکالت

شکایت از لوازم آرایشی فروشی چگونه است؟ ⚖️【آپدیت آخر】

تبلیغات در دادخواه وکالت

فروش محصولات تقلبی در حوزه آرایشی می تواند منجر به آسیب سلامتی و پوستی برای مصرف کننده شود. به همین دلیل اتحادیه لوازم آرایشی باید در این راستا نظارت بیشتری داشته باشد. شکایت از لوازم آرایشی فروشی نیز اغلب به دلیل فروش محصول آرایشی فیک و تقلبی ثبت می شود. علاوه بر این موضوع، مواردی مانند گرانفروشی نیز می توانند از دلایل طرح شکواییه در این خصوص باشند که از طریق سازمان تعزیرات حکومتی قابل پیگیری است.

مرجع صالح شکایت از لوازم آرایشی فروشی

برای شکایت از لوازم آرایشی فروشی مراجع مختلفی وجود دارند. هر صنفی اتحادیه ای دارد و به همین دلیل می توان از این طریق برای طرح شکایت اقدام کرد. اتحادیه موظف است که به شکایات مشتری رسیدگی کند. در صورتی که مواردی مانند گرانفروشی مشاهده شود، بهترین مرجع صالح سازمان تعزیرات حکومتی است. روزانه شکایات زیادی در این رابطه مطرح می شود و به همین دلیل رسیدگی به شکایت توسط این سازمان ممکن است زمانبر باشد.

گاهی تخلف لوازم آرایشی فروشی موجب آسیب و زیان فراوانی می شود. به همین دلیل فرد تصمیم می گیرد که از طریق مراجع قضایی این مشکل را پیگیری کند. در این صورت بهتر است با وکلای با سابقه در این رابطه مشورت شود.

مرجع صالح شکایت از لوازم آرایشی فروشی

دلایل شکایت از لوازم آرایشی فروشی

همانطور که ذکر شد شکایت از لوازم آرایشی فروشی ها به دلایل مختلفی صورت می گیرد. مواردی مانند فروش محصولات آرایشی و بهداشتی تقلبی، عدم داشتن پروانه ساخت، گرانفروشی توسط فروشنده لوازم آرایش و فروش لوازم آرایشی بدون تاریخ انقضا از دلایل طرح شکواییه هستند. در این رابطه می توانید با بهترین وکیل مشهد مشورت کنید. ما در ادامه به شرح هر یک از موارد ذکر شده خواهیم پرداخت:

  1. فروش محصولات آرایشی و بهداشتی تقلبی

از دلایل اصلی شکایت از لوازم آرایشی فروشی می توان به فروش محصولات آرایشی و بهداشتی تقلبی اشاره کرد. لوازم آرایشی به صورت مستقیم با پوست تماس دارند و به همین دلیل خرید لوازم اصل و غیر تقلبی باید در اولویت افراد باشد. انواع رژ لب، کرم پودر، ریمل، خط چشم و … ساعت ها روی پوست قرار دارند و باید از استاندارد لازم برخوردار باشند. این لوازم آرایشی ممکن است تولید داخل یا خارج از کشور باشند. در هر صورت روی آنها یک بارکد قرار دارد تا مشتری بتواند از اصالت کالا مطمئن شود.

بسیاری از سودجویان در رابطه با فروش لوازم آرایشی غیر اصل فعالیت دارند که می توانند آسیب های جدی روی پوست و سلامت افراد داشته باشند. فروشنده لوازم آرایشی نیز باید به این موضوع دقت کند و لوازم تقلبی را نفروشد. این مورد اغلب از دلایل اصلی شکایت از فروشنده لوازم آرایشی می باشد.

فروش محصولات آرایشی و بهداشتی تقلبی

  1. فروش محصولات آرایشی بدون پروانه ساخت

در صورتی که لوازم آرایشی تولید داخل باشند باید دارای پروانه ساخت باشند. شماره پروانه روی محصول آرایشی و بهداشتی باید درج شود. این شماره قابل استعلام است و با استفاده از آن می توان از کیفیت لوازم آرایشی مطلع شد. برخی از محصولات فاقد پروانه ساخت هستند و در واقع مجوز برای تولید را ندارند که می توانند موجب آسیب به پوست و مو شوند. در نتیجه ممکن است مشتری در این رابطه شکایت مطرح کند.

  1. گرانفروشی توسط لوازم آرایشی فروشی

از دلایل دیگر شکایت از لوازم آرایشی فروشی، گرانفروشی است. هر کدام از لوازم آرایشی دارای یک قیمت مصوب هستند. گاهی فروشندگان برای دریافت سود بیشتر اقدام به فروش لوازم آرایشی با قیمت بالا می کنند. همین مورد می تواند زمینه را برای شکایت از فروشنده لوازم آرایش فراهم کند. در این راستا سازمان تعزیرات مرجع مناسبی برای طرح شکواییه در این رابطه می باشد.

  1. فروش لوازم آرایشی بدون تاریخ انقضا

لوازم آرایشی نیز مانند هر محصولی دارای تاریخ تولید و تاریخ انقضا هستند. به همین دلیل توجه به تاریخ انقضای محصولات آرایشی و بهداشتی نیز بسیار اهمیت دارد. گاهی برای فروش محصولات تاریخ انقضا گذشته از ترفند های مختلفی مانند پاک کردن تاریخ انقضای روی محصول استفاده می شود. در این صورت ممکن است محصول دیگر کارایی لازم را نداشته باشد و به پوست و مو نیز آسیب وارد کند. از این رو یکی از دلایل شکایت از لوازم آرایشی فروشی، فروش محصولات بدون تاریخ انقضا است.

وظایف واحد نظارت بر لوازم آرایشی و بهداشتی

میزان تخلف در صنف لوازم آرایشی به حدی است که در این رابطه واحد نظارت وظایف مهمی بر عهده دارد. وظایف واحد نظارت بر لوازم آرایشی و بهداشتی عبارتند از:

  • نظارت مستقیم روی نحوه تولید و بسته بندی لوازم آرایشی
  • نظارت روی عملکرد صنف لوازم آرایش
  • توجه و پیگیری شکایت از لوازم آرایشی فروشی
  • شناسایی واحد های متخلف و معرفی آن واحد ها به مراجع قضایی
  • نظارت روی کیفیت محصولات آرایشی و بهداشتی از طریق نمونه برداری
  • ارائه مجوز های لازم برای تولید محصولات
  • معدوم سازی محصولات آرایشی و بهداشتی فیک
  • پلمپ کارخانه های متخلف در حوزه لوازم آرایش و محصولات بهداشتی

  در راستای شکایت از لوازم آرایشی فروشی، واحد نظارت می تواند نقش بسیار مهمی را بر عهده داشته باشد. در صورتی که نظارت ها به صورت دقیق و مستمر انجام شوند کمتر شاهد فروش محصولات تقلبی در این حوزه هستیم. در نتیجه تعداد شکایات در این خصوص نیز کمتر می شود.

مشاوره حقوقی شکایت از فروشنده لوازم آرایشی

فروشنده لوازم آرایشی ممکن است تخلفات مختلفی را انجام دهد. به همین دلیل همواره در این رابطه می توانید از طریق مشاوره حقوقی از این صنف شکایت کنید. بدیهی است که افرادی که مشاوره حقوقی ارائه می دهند در این خصوص تجربه و دانش کافی را دارند و می توانند به افراد برای طرح شکایت اصولی کمک بیشتری کنند.

کلام آخر

در راستای شکایت از لوازم آرایشی فروشی باید ابتدا دلیل طرح شکواییه مشخص شود. در صورتی که دلیل قانع کننده و محکمه پسند باشد می توان آن را از طریق مراجعی مانند اتحادیه لوازم آرایش، تعزیرات حکومتی، مراجع قضایی و … پیگیری کرد. در این خصوص بهتر است ابتدا با یک وکیل با تجربه مشورت کنید. امروزه امکان دریافت مشاوره حقوقی نیز وجود دارد که می تواند موجب شود که پرونده های این چنینی بهتر پیگیری شوند. می توانید با توجه به نوع پرونده و تخلف، روش طرح شکواییه را انتخاب کنید.

4.7/5 - (3 امتیاز)

مرضیه آریاکیا

مرضیه آریاکیا هستم و در حدود پنج سال است که در زمینه تولید محتوای سایت فعالیت دارم. سعی دارم که با تحقیق در زمینه مسائل حقوقی بتوانم محتوای یونیک را با توجه به آموزه های حقوقی سایت دادخواه وکالت در اختیار شما قرار دهم. از این رو نظرات شما در راستای بهبود مقالات می تواند به من کمک فراوانی کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا