تبلیغات در دادخواه وکالت

نحوه شکایت از مزاحمت های اینترنتی، تلفنی و پیامکی ⚖️【آپدیت آخر】

تبلیغات در دادخواه وکالت

یکی از متداول ترین مزاحمت های سایبری مزاحمت های اینترنتی، تلفنی و پیامکی است. روزانه افراد زیادی با این نوع مزاحمت ها مواجه می شوند. با توجه به اینکه ایجاد مزاحمت در قانون جرم محسوب می شود، امکان طرح شکایت از آن نیز وجود دارد. مراجع صالح برای رسیدگی به شکایت از مزاحمت های اینترنتی، تلفنی و پیامکی متفاوت است که در ادامه مقاله به آن اشاره خواهیم کرد. در این خصوص می توانید با بهترین وکیل رشت مشورت کنید.

روش شکایت از مزاحمت های اینترنتی، تلفنی و پیامکی

برخی از افراد تصور می کنند که برای پیگیری شکایت از مزاحمت های اینترنتی، تلفنی و پیامکی یک مرجع مشخص وجود دارد. بیشتر افراد بدین منظور به پلیس فتا مراجعه می کنند که در واقع مرجع صالح و مناسب برای رسیدگی به این شکایت نیست! باید گفت که در خصوص شکایت های ذکر شده دو مرجع متفاوت برای بررسی شکایت تعیین شده است:

  1. شکایت از مزاحمت های اینترنتی: از طریق دادسرای جرائم اینترنتی و رایانه ای در تهران و در شهرستان ها در شعب خاص رسیدگی به این مورد
  2. شکایت از مزاحمت های تلفنی و پیامکی: این نوع مزاحمت ها که به وسیله دستگاه های مخابراتی انجام می شوند باید از طریق دادسرای عمومی پیگیری شوند. همچنین از طریق مراجعه به اداره مخابرات امکان طرح این شکایت وجود دارد.

هنگامی که برای شکایت از مزاحمت تلفنی و پیامکی اقدام می شود باید یک فرم پر شود. اگر مزاحم ناشناس باشد باید در فرمی که پر می شود شخص ناشناش معرفی شود. عنوان شکواییه نیز باید رفع مزاحم تلفنی یا پیامکی باشد. بهتر است قبل از شکایت از طریق دادسرا، با مراجعه به مخابرات فرم پر شود و در هنگام ثبت شکایت اصلی این فرم ضمیمه پرونده در دادسرا شود تا روند شکایت با سرعت بیشتری طی شود.

روش شکایت از مزاحمت های اینترنتی، تلفنی و پیامکی

شکایت مزاحم تلفنی به پلیس فتا

همانطور که ذکر شد شکایت از مزاحمت های اینترنتی، تلفنی و پیامکی مراجع مخصوص به خود را دارد. به همین دلیل شکایت مزاحم تلفنی به پلیس فتا اشتباه است. پلیس فتا در حوزه جرائم سایبری فعالیت می کند و در خصوص مزاحمت هایی که از طریق مخابرات صورت می گیرد، نمی تواند پیگیری انجام دهد. بدین منظور مخابرات و دادسرا می توانند مرجع مناسب برای طرح شکایت باشند.

مجازات مزاحمت پیامکی

مزاحمت پیامکی یا مزاحمت از طریق اس ام اس جرم محسوب می شود. بر همین اساس اگر کسی از طریق دستگاه مخابراتی برای دیگری مزاحمت ایجاد کند از طریق مخابرات جریمه می شود. علاوه بر این امکان دارد مجازاتی برابر با 15 روز تا 3 ماه حبس نیز برای وی در نظر گرفته شود. شکایت از مزاحمت های اینترنتی، تلفنی و پیامکی می تواند مجازات های سنگینی مانند حبس را نیز در پی داشته باشد.

مجازات مزاحمت پیامکی

در صورتی که با این مشکل مواجه هستید می توانید با وکیل در این رابطه مشورت کنید. وکلا می توانند سریع ترین راه برای حل این مشکل را به شما پیشنهاد دهند. با اثبات مزاحمت فرد مجرم باید مجازات شود و بدین منظور مراجع صالح حکم نهایی را صادر می کنند.

کلام آخر

به دلیل رواج استفاده از تلفن همراه و اینترنت، شکایت های مختلفی در این رابطه مطرح می شود. نحوه شکایت از مزاحمت های اینترنتی، تلفنی و پیامکی با هم متفاوت است. برای مزاحمت های اینترنتی دادسرای جرائم رایانه ای مرجع مناسب است. به منظور طرح شکایت از مزاحمت های تلفنی و پیامکی نیز که از طریق دستگاه های مخابراتی انجام می شوند، دادسرا یا مخابرات مرجع صالح هستند. همانطور که ذکر شد به طور کلی مزاحمت در قانون جرم محسوب می شود و در صورت اثبات آن برای آن مجازات هایی مانند حبس در نظر گرفته می شود.

5/5 - (1 امتیاز)

مرضیه آریاکیا

مرضیه آریاکیا هستم و در حدود پنج سال است که در زمینه تولید محتوای سایت فعالیت دارم. سعی دارم که با تحقیق در زمینه مسائل حقوقی بتوانم محتوای یونیک را با توجه به آموزه های حقوقی سایت دادخواه وکالت در اختیار شما قرار دهم. از این رو نظرات شما در راستای بهبود مقالات می تواند به من کمک فراوانی کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا